Pages

19 Haziran 2012 Salı

Yıpranmış Saçlardan Göz Kamaştıran SaçlaraYıpranmış Saçlardan Göz Kamaştıran Saçlara

Koyu renk saçı platin sarısına boyatmak ya da saç düzleştirici, saç maşası veya saç kurutma makinesini fazla kullanmak kısa sürede yanmış ve cansız saçlara sahip olmanıza neden olabilir. Profesyoneller nasıl saçınızı eski sağlığına kavuşturacağınızı ve yıpranmasını önleyebileceğinizi açıklıyor.
1. Saçınızı ayda bir kestirin.
Stilist Paul Ohana saçlarınızı eski sağlığına kavuşturmak için ayda bir kez uçlarından aldırmanızı öneriyor. “Saçın hasar gören bölgelerinden kurtulmak için 4-5 ay gerekebilir,” diyor, “fakat sonunda saçınızın boyunu veya modelini tamamen değiştirmeden iyileştiğini göreceksiniz.” Kesimler arasında saçınızın sağlığını korumak için saçınıza kaybettiği nemi kazandırarak yıpranmış saçlarınızı onaracak ve güçlendirecek (saç maskesi gibi) haftalık onarım bakımları yapın.
2. Saçınızın rengini açarken mantıklı davranın.
Renk açıcıları fazla kullanmamaya dikkat edin. Saçın rengini açmak için ağartıcı kullanılır ve bu çok uzun süre saçta kalır veya çok sık kullanılırsa saçınızı yakabilir, diyor renk uzmanı Kevin Josephson. Çözüm: Tüm saçınızın rengini açmak yerine yüzünüzün çevresindeki birkaç tutam saçı tercih edin. İşlemi iki ya da üç ayda bir tekrarlayın.
3. Saçınızı doğru fırçalayın.
Saça zarar veren en büyük etken (ve düzeltilmesi en kolay olan) saçı yanlış fırçalamaktır, diyor Ohana. Öncelikle, her zaman saç kremi kullanın ve durulamadan önce bir dakika saçınızda bekletin. Duştan sonra saçınızı havluyla kuruladıktan sonra saç kremi kullanmış olsanız da birkaç tutam saç hala düğümlenmiş kalabilir. “Yukarıdan aşağıya doğru fırçalarken bu düğümleri zorlarsınız ve saçlarınızın uçları kırılabilir,” diyor. Bunun yerine, yumuşak uçlu bir fırça kullanarak saçlarınızın uçlarını nazikçe fırçalayın ve her seferinde birkaç santim yukarı çıkarak saç diplerine kadar ilerleyin.
4. Isı veren aletleri dikkatli kullanın.
Saçınıza ısıyla şekil vereceğiniz zaman önce klipslerle saçı tutamlara ayırın. Her seferinde sadece bir bölgeye odaklanın ve onunla işiniz bittiğinde diğerine geçin. “Aynı bölgeye tekrar işlem yapmayın,” diyor Josephson. Ekstra parlaklık için saç şekillendirme kremi uygulamıyorsunuz, sadece saçınızı daha fazla ısıya maruz bırakıyorsunuz. Saçınızın kırılgan olan üst kısmını sona bırakın. Alt kısımları kuruturken kendi kendine kuruyacaktır.
Saç düzleştirici veya saç maşası kullanırken, aynı bölgeye tekrar işlem yapmamak için her seferinde saçın 3 veya 5 cm'lik bölümüyle çalışın. Saç düzleştiriciyi buklelerinizin üzerinde hareket ettirin ve saç maşasını saçınızda sadece birkaç saniye tutun. Saçın dış katmanına zarar vermemesi için aletlerin orta derecede ısıya ayarlı olduğundan emin olun. Herhangi bir ısı veren alet kullanırken saçınızı korumak için koruyucu spreyle ıslatmayı unutmayın.

1 yorum:

  1. İyi günler ben Josef Lewis. Saygın, meşru ve akredite bir borç veren. Her türlü krediyi çok hızlı ve kolay bir şekilde veriyoruz, Kişisel Kredi, Araç Kredisi, Ev Kredisi, Öğrenci Kredisi, İşletme Kredisi, Mucit kredisi, Borç Konsolidasyonu. vb

    Bugün bir iş veya kişisel krediler için onay alın ve aynı hafta içinde para alın. Bu kişisel krediler krediniz ne olursa olsun onaylanabilir ve bu iddiayı destekleyecek çok sayıda mutlu müşteri vardır. Ancak sadece ihtiyacınız olan kişisel krediyi elde edemezsiniz; en ucuz olanı alacaksın. Bu bizim sözümüzdür: Ücretsiz teminat faydaları olan tüm krediler için en düşük oranı garanti ediyoruz.

    Müşterilerimin beklentilerini, yaptığım her şeyde aşarak olumlu bir izlenim bırakmaya çalışıyoruz. Amacımız, sizlere en kaliteli hizmeti zamanında sunarken, saygınlık ve saygıyla davranmaktır. Sosyal güvenlik yok Gerekli sayı ve kredi kontrolü gerekli değil,% 100 Garantili. Bir kredi ile ilgileniyorsanız ve dolandırıcılıktan arınmışsanız aşağıdaki detayları kullanarak derhal yanıt veriniz ..

    Email: progresiveloan@yahoo.com
    Çağrı / WhatsApp: +16626183756
    Web sitesi: https://progresivefunding.wordpress.com



    YanıtlaSil